Η Βούλα Γερμανάκου Κοψίνη (Πειραιάς, 1988): Απόφοιτη του τμήματος Film της Καλών Τεχνών του Αμβούργου, του τμήματος Διεύθυνσης Φωτογραφίας της Σχολής Σταυράκου και του τμήματος Ντοκιμαντέρ του Met Film School στο Βερολίνο. Είναι σκηνοθέτις και παραγωγός στα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Γιάννη”, “Βαλεντίνα” (2014) και “Χenos” (2015) και συνσκηνοθέτις στη μικρού μήκους ταινία μυθοπλασίας “Ίαση” (2012). in Berlin. She has directed and produced three short documentary films “The story of Yannis” (2019, Thessaloniki Documentary Festival, Drama SFF etc), “Xenos” (2015, Drama SFF, Bideodromo of Bilbao etc) and “Valentina” (2014, Athens IFF) and co-directed and co-produced the short fiction film “Iasis” (2012, Drama SFF, Athens IFF).

Ο Δημήτρης Παναγόπουλος Απόφοιτος του τμήματος σκηνοθεσίας της σχολής Σταυράκου. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει τη ταινία μικρού μήκους μυθοπλασίας “Ο Χασάπης” 2013, τιμητική διάκριση από τα φεστιβάλ Noida IFF και Delhi SFF της Ινδίας και από το Marbella IFF της Ισπανίας.) Παράλληλα εργάζεται και ως colorist για μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και τηλεοπτικά έργα και ως video-maker και διάφορα πολιτιστικά πρότζεκτ. Από το 2014 μέχρι το 2018 εργάστηκε ως βοηθός του σκηνοθέτη Γιώργου Τσεμπερόπουλου.Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Η Άσπα Σιώκου Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Σπούδασε σκηνοθεσία στην Αθήνα και στο Αμβούργου. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους που έχουν ταξίδεψε σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Διδάσκει δημιουργική γραφή μέσω της μη τυπικής μάθησης. Είναι βιβλιοφάγος και λατρεύει τα ταξίδια.

Η Ειρήνη Βαλεντίνα Γκουνέλα (1982) Μεγάλωσε στη Γερμανία. Σπούδασε ΜΜΕ και Φωτογραφία στη Θεσσαλονίκη. Είναι συνιδρύτρια της Baobab και εργάζεσαι ως διευθύντρια φωτογραφίας, αφηγήτρια και παραγωγός.

el